Zařízení & příslušenství
Chicken moghrabieh
Příprava 10min.
Celkový 25hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
864.4 mg
Protein
40.3 g
Kalorie
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
55.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Authentic Lebanese
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus risotto
40min.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min.
Mouhallabieh (milk pudding)
4hod. 30min.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Tamarind paste
45min.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1hod. 30min.
Toum
15min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Falafel
25hod. 30min.