Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- butter, for greasing
- 110 g basmati rice
- 80 g millet
- 40 g quinoa
- 40 g chickpea (besan) flour (see Tips)
- 90 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 70 g coconut flour
- 40 g chia seeds, plus extra for sprinkling
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
- 2 tbsp agave syrup or coconut syrup
- 400 g water, plus extra for brushing
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g coconut oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- sesame seeds, for sprinkling
- sea salt flakes, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 906.3 kJ / 215.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 393.5 mg
Alternativní recepty
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2sa
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min