
Zařízení & příslušenství
Tuna and olive empanaditas
Příprava 35min
Celkový 4hod. 5min
30 pieces
Suroviny
-
water500 g
-
whole eggs2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
114 kcal /
477 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
6.7 g
Sacharidy
9.2 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sodík
237.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spanish tapas
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland