
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion cut into halves
- 100 g red capsicum deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes drained
- 80 g pitted Kalamata olives sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg lightly beaten for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 114 kcal / 477 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 237.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 godz. 30 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Chilli raita potato salad
55 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Salmon en croute
50 min