Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 237.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rye bread rolls
12h
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Rustic bread
2 godz.
Sunflower and nori filling
3h 10 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Tuna empanadas
2 godz.
Classic Flammkuchen
1h
Sunny gazpacho
25 min