Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 237.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Baba ghanoush
1h
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Pearl rice meatballs
2h
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Tuna empanadas
2h
Cheese and spring onion galette
1h 15 min
Tapenade
10 Min