Kompatibilní verze
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 1 - 2 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 - 2 carrots, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 500 g water
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 989.3 kJ / 236.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 221.6 mg
Alternativní recepty
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Miso soup
30 Min
Beetroot smoothie
10 Min
Vegan gravy
40 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 Std.
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min