Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
400
g de corazones de alcachofa frescos en cuartos
nebo 400 g de corazones de alcachofa congelados - 50 g de vino blanco
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- 100 g de lechuga en juliana
- 110 g de queso parmesano rallado
- 120 g de requesón
- 1 huevo
- 20 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- aceite de oliva virgen extra para untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
Alternativní recepty
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Crujiente de coliflor
1h
Croquetas de patata y migas con kale y judías
1h
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20min
Pimientos de piquillo rellenos de seitán con salsa de calabacín
35min
Hamburguesas de tofu y torta de verduras
1h 30min
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
20min
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30min
Croquetas vegetales
35min
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1h
Lasaña de alcachofas y cebolla
1h