Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo y pescados
- 1 cebolla en cuartos (aprox. 200 g)
- 1 puerro en 2-3 trozos (aprox. 100 g)
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de espinas y cabeza de pescado variado (cabracho, congrio, rape, salmonetes, etc.)
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 nécora (aprox. 100 g)
- 100 g de cabracho
- 100 g de congrio
-
100
g de mero
nebo 100 g de filetes de perca - 1 trozo de cola de rape sin piel con hueso (aprox. 100 g)
- 2 salmonetes limpios (aprox. 100 g cada uno)
Bullabesa
- 2 tomates maduros pelados
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 100 g de cebolla en dos trozos
- 1 diente de ajo
- 200 g de bulbos de hinojo en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (albahaca, tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 cucharadita de sal
-
2
pellizcos de hebras de azafrán
nebo 1 cucharadita de colorante amarillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1016 kJ / 242 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo con carabineros
1h
Crema de cangrejo
35min
Sopa de pescado
55min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20min
Crema de verduras. Huevos en cocotte con espinacas
1h
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Sopa de mejillones al azafrán
40min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Arroz brut mallorquín
1h