Kompatibilní verze
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 114.1 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 10.8 g
Alternativní recepty
Lamb korma
4 Std.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27hod. 20min
Lamb saag
1hod. 30min
Spiced lamb pie
40 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min