Kompatibilní verze
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 114.1 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 10.8 g
Alternativní recepty
Moroccan harira soup with chicken
55min
Spiced lamb pie
40 min
Lamb Moussaka
1h 30min
Layered lamb curry
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Salmon kabsa
40 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Spiced lamb flatbread
2h
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min