Zařízení & příslušenství
香椿松子拌炒飯
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾110 克
-
松子 需多備一些裝飾用15 克
-
洋蔥 切塊20 克
-
油½ 大匙
-
綜合甜椒 切小丁80 克
-
高麗菜 切小丁80 克
-
香椿醬2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7 g
Kalorie
1499.5 kJ /
360 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan