Zařízení & příslušenství
豆芽炒五花
Příprava 15min.
Celkový 45min.
3 人份
Suroviny
-
五花肉 切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
油5 克
-
蒜頭10 克
-
黃豆芽 洗淨瀝乾200 克
-
韓國辣椒醬20 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
蔥 切段(約3公分)25 克
-
新鮮香菜葉 少許
-
白芝麻 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
617.2 mg
Protein
12 g
Kalorie
1085.1 kJ /
259.6 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
32.8 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品X李易
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan