義式蔬菜烘蛋
TM5 TM6

義式蔬菜烘蛋

4.9 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 4 顆 蛋
  • ½ 茶匙 鹽
  • 100 克 洋蔥 ,切片
  • 20 克 油
  • 40 克 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
  • 60 克 新鮮香菇 ,切塊
  • 100 克 櫛瓜 ,切圓片
  • 30 克 油漬蕃茄乾 ,切碎
  • 5 克 新鮮羅勒葉 ,略切
  • 20 克 帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1480 kJ / 354 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
15 g
Tuk
25 g
Vláknina
3.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty