Zařízení & příslušenství
義式蔬菜烘蛋
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
蛋4 顆
-
鹽½ 茶匙
-
洋蔥 切片100 克
-
油20 克
-
鴻喜菇 去除根部,剝散40 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
櫛瓜 切圓片100 克
-
油漬番茄乾 切碎30 克
-
新鮮羅勒葉 略切5 克
-
帕瑪森起士 (塊狀) 刨絲20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
關於雞蛋
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan