Hornazo de Salamanca

Hornazo de Salamanca

4.5 84 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
8 raciones

Suroviny

  • 100 g de agua
  • 100 g de vino blanco
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
  • 1 pellizco de azúcar
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
  • 650 g de harina de trigo
  • 1 cucharada de sal
  • 600 g de magro de cerdo en trozos
  • 500 g de longaniza fresca sin piel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 35.3 g
Kalorie 3076 kJ / 736 kcal
Tuk 39.7 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 58.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...