Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de manteca de cerdo
- 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
- 1 pellizco de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 650 g de harina de trigo
- 1 cucharada de sal
- 600 g de magro de cerdo en trozos
- 500 g de longaniza fresca sin piel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3076 kJ / 736 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 godz. 20 min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Pastel de cabracho
2hod. 50min
Empanada de bonito
1 godz. 20 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Tronco de pan relleno
2h 15min
Tigres
1 godz.
Empanada de setas al cabrales
4 godz.
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min