Hornazo de Salamanca

Hornazo de Salamanca

4.5 81 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
8 raciones

Suroviny

  • de agua
    100 g
  • de vino blanco
    100 g
  • de manteca de cerdo
    100 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
    100 g
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
    2
  • de harina de trigo
    650 g
  • de sal
    1 cucharada
  • de magro de cerdo en trozos
    600 g
  • de longaniza fresca sin piel
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 736 kcal / 3076 kJ
Protein 35.3 g
Tuk 39.7 g
Sacharidy 58.8 g
Vláknina 3.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...