![Hornazo de Salamanca Hornazo de Salamanca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69e98685-0f5e-43a0-8bb9-a663ea6652b0/Derivates/ef894468-3a7d-4b21-83a3-3d6231e0c678.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de manteca de cerdo
- 100 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar la bandeja)
- 1 pellizco de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos (1 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 650 g de harina de trigo
- 1 cucharada de sal
- 600 g de magro de cerdo en trozos
- 500 g de longaniza fresca sin piel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3076 kJ / 736 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 39.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Delicias de jamón y queso
1h 30min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Huesos de San Expedito
30 Min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 Std. 50 Min
Croquetones de picadillo de chorizo
9 Std. 15 Min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Croquetas de gambas
9h 10min
Tigres
1 Std.
Patatas a la riojana
40 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Roscón de Reyes
4h