Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Pumpernickel, in Stücken
- 20 g Butter, weich
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 75 g Schmand
- 1 Ei
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Mehl
- 500 g Wasser
- 200 g Rote Bete, jung, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 5 EL Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1936 kJ / 462 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waldorfsalat mit Cranberrys
20 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1h 35 min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5 godz. 50 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 Std. 15 Min
Topinamburpüree
40min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Putello Tonnato
4h