Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30min
Lachsbuletten
40min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min