Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatar
10min
Tomato Tonnato
15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min