Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1060 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Forellenmousse
5 Min