
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en 2 trozos
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de girasol (y 1 cucharada más para la sartén)
- 4 cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso (aprox. 1200 g)
- 300 g de agua
- 350 g de tomates maduros en cuartos
- 60 g de tomate concentrado
- ½ guindilla fresca (sin semillas)
- 4 pellizcos de sal
- 2 cucharaditas de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas)
- 300 g de zanahoria en trozos (3 cm)
- 100 g de mantequilla de cacahuete
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 451.5 kcal / 1887.3 kJ
- Protein
- 35.4 g
- Tuk
- 29.6 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Vindaloo de cordero - India
1hod. 40min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1hod. 40min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2hod. 40min
Cuscús marroquí de pollo con limón y aceitunas
45min
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9hod. 15min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1hod.
Pollo en salsa de yogur - India
35min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45min
Curry de lentejas con pollo
30min