Kompatibilní verze
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para tostar el pan)
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 7 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 4 rebanadas de pan
- 1300 g de agua
- 4 huevos L (63-73 g) a temperatura ambiente
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1315 kJ / 314.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1138.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Huevos Benedict
30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1h 20 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Chips con puerro y gambas
25 min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Capuccino de batata y zanahoria a la naranja
40 Min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20 min
Tostas con tomates cherry, burrata y pesto de tallos de zanahoria
20 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 Min