Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de aguja de cerdo en dados de 2 cm
- 150 g de pimiento rojo en dados de 2 cm
- 1 - 1 ½ cucharadas de garam masala
- 80 g de tomate frito estilo casero
- 400 g de leche de coco
-
400
g de caldo de carne
nebo 400 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1811 kJ / 433 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 760.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con kale
30 Min
Cordero garam masala con arroz basmati
50 Min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1 Std. 10 Min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 Min
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Curry de lentejas con pollo
30 Min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9u.
Solomillo de ternera al estilo tailandés - Tailandia
25 Min
Judías blancas a la toscana
35 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min