Kompatibilní verze
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orecchiette di quinoa
- 200 g di farina di quinoa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 350 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Sugo al tonno
45 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Penne peperoni e noci
35 min
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Ragù di tonno fresco
1h
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Bavette pancetta e finferli
40 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35 min
Sugo all'amatriciana
50 min