Kompatibilní verze
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orecchiette di quinoa
- 200 g di farina di quinoa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 350 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Penne all'arrabbiata
20min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Penne risottate funghi e speck
40min
Sugo all'amatriciana
50min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1u.
Orecchiette con ragù di salsiccia
1u.
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Sugo all'arrabbiata
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min