Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni giganti crudi, sgusciati (vedere consigli)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di zucca a fettine sottili (5 mm)
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di passata di pomodoro
- 320 g di pasta secca tipo paccheri
- 50 g di panna da cucina
- 50 g di ricotta salata a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 20.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 Std. 5 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 Std. 5 Min
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3sa 30 dk
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Linguine con scampi al limone
20min