Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni giganti crudi, sgusciati (vedere consigli)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di zucca a fettine sottili (5 mm)
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di passata di pomodoro
- 320 g di pasta secca tipo paccheri
- 50 g di panna da cucina
- 50 g di ricotta salata a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 20.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Penne al sugo di calamari
40 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 godz. 5 min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min