Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quadrucci
- 120 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Minestra
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cubetti di lardo
- 50 g di cubetti di prosciutto crudo
- 500 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1656 kJ / 396 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 9.1 g
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Minestra di riso e ceci
30min
Pasta e lenticchie
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di patate
50min
Pasta e fagioli
50min