Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di punte di asparagi
- 80 g di pisellini freschi, sgranati
- 300 g di acqua
- 80 g di fave fresche novelle, sgranate
- 3 pizzichi di sale
- 70 g di pancetta coppata in una sola fetta a listarelle
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta, tipo trofie
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2284 kJ / 546 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Pipette primaverili
45min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Orecchiette cicoria e mozzarella
40min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Trofie pesto e champignon
30min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min