Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di arachidi tostate salate
- 40 g di albicocche secche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 230 g di salsiccia fresca senza pelle, sgranata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
30
g di vino Porto
nebo 30 g di vino dolce - 680 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne integrali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 61.9 g
- Tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Penne risottate funghi e speck
40 min