
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 489 kcal / 2046 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 23.2 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Sarde a beccafico
35min
Sfinciuni
3hod. 30min
Timballo di riso alla siciliana
1hod. 30min
Falsomagro alla siciliana
3hod. 30min
Gattò di patate
1hod. 30min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1hod.
Rame di Napoli
3hod.
Cannolo scomposto
3hod.
Cassata siciliana (per 1 persona)
1hod. 30min
Panelle
1hod. 25min
Brioches siciliane
3hod. 15min
Rosticceria siciliana
2hod.