Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50min
Sfinciuni
3h 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30 min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1u.
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Rame di Napoli
3h
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2u.
Pesto alla siciliana
15min