Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Falsomagro alla siciliana
3 godz. 30 min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinciuni
3 godz. 30 min