Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

4.7 24 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 coda di bue (circa 1000 g)
  • 1 cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di lardo a tocchetti
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di vino bianco secco
  • 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 650 g di acqua
  • 6 gambi di sedano a pezzi
  • 20 g di pinoli (volitelně)
  • 30 g di uvetta sultanina (volitelně) ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 55.3 g
Kalorie 2146 kJ / 513 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 7.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...