Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 - 750 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (volitelně)
- 20 g di pinoli (volitelně)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla trasteverina
45min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Trippa all'empolese
1h 15min