
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (volitelně)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata (volitelně)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 513 kcal / 2146 kJ
- Protein
- 55.3 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Pappardelle al ragù di agnello
1hod.
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1hod. 30min
Trippa alla romana
2hod.
Capriolo alla valdostana
1hod. 45min
Trippa alla trasteverina
45min
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Costine in umido
1hod. 20min