Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (volitelně)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (volitelně)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1h 45 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30 min
Calamari in umido
55 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Polpetti all'inferno
40 min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa in umido
1h 10 min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min