Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

4.7 23 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • coda di bue (circa 1000 g)
    1
  • cipolla a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lardo a tocchetti
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    3 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    200 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    900 g
  • di acqua
    650 g
  • gambi di sedano a pezzi
    6
  • di pinoli (volitelně)
    20 g
  • di uvetta sultanina (volitelně) ammollata in acqua tiepida e strizzata
    30 g
  • di cacao amaro in polvere (volitelně)
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 513 kcal / 2146 kJ
Protein 55.3 g
Tuk 29 g
Sacharidy 7.8 g
Vláknina 2.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...