Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Sugo al tonno
45min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Polpettone ripieno con uova sode
1 godz. 20 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Lasagne all'amatriciana
2 Std.
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo all'amatriciana
50 min
Ragù di salsiccia
1h 15min