Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di riso basmati
- 20 g di capperi sott'aceto
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di maionese
- 200 g di prosciutto cotto, taglio normale (almeno 6 fette)
- 50 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 26.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Uova ripiene di prosciutto
15min
Polpette alla mortadella
40min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Insalata capricciosa di carne
15min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Uova ripiene
40min
Involtini di carne al Varoma
40min