Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di riso basmati
- 20 g di capperi sott'aceto
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di maionese
- 200 g di prosciutto cotto, taglio normale (almeno 6 fette)
- 50 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 26.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Uova ripiene
40 min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35 min.
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Frittata autunnale
1h 15min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 godz. 20 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min