Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spezzatino al Barolo
5 godz. 40 min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Maltagliati di farina di mais al ragù
2h 10min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Penne alla Norcina
45min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Sugo all'amatriciana
50 min
Ragù di salsiccia
1h 15min