Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2u. 45min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1u.
Pastel de milho
1u.
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Fideuá di polpo
1h 10min
Bomba di riso
55min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1u.
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Ragù con polpettine di pane
1h 25min