Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min
Coda alla vaccinara
3h
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Trippa alla romana
2h
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 godz. 30 min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Peposo toscano
1 godz. 30 min