Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Coda alla vaccinara
3h
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Trippa in umido
1h 10min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10min