Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20 phút
Coda alla vaccinara
3ωρ.
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Zuppetta di crostacei
40 λεπτ.
Costine in umido
1h 20 phút
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Coniglio in porchetta
1h 20 phút
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1h 20 phút
Costine di maiale alle verze
1h 20 phút