Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Triglie in salsa piccante
30min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Lonza alla senape
1h 5min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Costine in umido
1h 20min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h