Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig:
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung:
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif, weich
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Schmand
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Honig nach Geschmack
- 3 EL Thymianblättchen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Ziegenkäsetarte
1h 25 min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Tarte provençale
1h 40min