Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig:
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung:
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif, weich
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Schmand
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Honig nach Geschmack
- 3 EL Thymianblättchen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Tarte provençale
1h 40min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Pizza mit Äpfeln und Brie
1u. 50min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min