Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
TM6 TM5

Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen

4.3 (180 hodnocení)

Suroviny

Teig:

  • 220 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
  • 30 g Olivenöl
  • 120 g Wasser
  • ¼ TL Salz

Belag und Fertigstellung:

  • 2 Birnen (ca. 400 g), reif, weich
  • 2 EL Zitronensaft
  • 100 g Schmand
  • 200 g Gorgonzola, in Stücken
  • Honig nach Geschmack
  • 3 EL Thymianblättchen, frisch

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1613 kJ / 385 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
37 g
Tuk
21 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty