Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig:
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung:
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif, weich
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Schmand
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Honig nach Geschmack
- 3 EL Thymianblättchen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50 min
Bärlauch-Quiche
1h 30 min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min