
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 30 g Milch
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
- 400 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 120 g Spinatblätter, frisch
- 200 g Schmand
- 3 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 30 g Mehl
- 10 Cherry-Tomaten halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 398 kcal / 1665 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Ziegenkäsetarte
1 Std. 25 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Frühlingstarte
1 Std. 40 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1 Std. 45 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min