Venezianischer Zwiebelkuchen

Venezianischer Zwiebelkuchen

4.6 311 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 Stücke

Suroviny

Teig
  • Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Mehl
    200 g
  • Milch
    30 g
  • Salz
    1 Prise
  • Zucker
    1 Prise
Belag
  • Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
    125 g
  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Öl
    30 g
  • Spinatblätter, frisch
    120 g
  • Schmand
    200 g
  • Eier
    3
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Muskat
    1 Prise
  • Mehl
    30 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    10

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 10 g
Kalorie 1665 kJ / 398 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...