Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Blätter Bärlauch
- 6 Eier
- 1 TL Salz
- 80 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (2 mm)
- 180 g Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1651 kJ / 394 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinitarte
45 min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Bärlauch-Quiche
1h 30min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Spinat-Frittata
1h
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1 Std. 15 Min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Forelle mit Linsensalat
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min