Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Blätter Bärlauch
- 6 Eier
- 1 TL Salz
- 80 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (2 mm)
- 180 g Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1651 kJ / 394 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1hod. 10min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Zucchini-Crostini
35min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1hod. 30min
Bärlauchmuffins
1hod. 10min
Bärlauch-Quiche
1hod. 30min
Spinat-Käse-Ecken
40min
Porreewähe
1h 15min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1hod. 10min