Kompatibilní verze
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g manteiga
- 20 g presunto cortado em cubos
- 15 g salsa
- 5 g tomilho
- 20 g noz
- 10 g dentes de alho
- 2 peitos de galo (300 g cada aprox.) cortados na diagonal
- 3 c. chá de sal
- 20 g gengibre em pó
- 150 g batata-doce cortada em cubos pequenos
- 50 g ervilhas descongeladas
- 70 g curgete cortada em cubos
- 50 g espargos verdes
- 1500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1811.2 kJ / 432.9 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1963.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Douradas ao vapor
40min
Robalos com feijão-verde
30min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8h
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM5
1h 10min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1u.
Duo de purés de fruta
2h 20 min
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Guisado de frango com gnocchi de batata-doce
1u.
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1u.
Frango com laranja e alecrim em papelote
1h 15min