Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 1 folha de louro
- 600 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho s/ sementes cortado em tiras
- 100 g pimento verde s/ sementes cortado em tiras
- 1 pitada de sal
- 750 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 c. sopa de vinagre
- Pão fatiado torrado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 215 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Açorda de bacalhau com tomate
25 Min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Feijoada de buzinas
1h 30min
Canja de conquilhas
55 Min
Feijoada de chocos
40 Min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 Min
Açorda de poejos
40 Min
Embrulhos de couve com bacalhau
2 Std.
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1 Std.
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5 min.
Orelha de porco de coentrada
1 Std.
Açorda de marisco
30 Min