Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- Semmelbrösel zum Ausstreuen
- 5 Eier (Größe M)
- 2 Packungen Blätterteig (à ca. 280 g)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (Abtropfgewicht á ca. 110 g), abgetropft
- 200 g körniger Frischkäse (Hüttenkäse)
- 125 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Sesamsamen zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1h
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Lachs-Dill-Muffins
45min
Thunfisch-Crostini
20 min
Schwedische Lachs-Pizza
35 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15 min