Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
TM5

Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)

4.3 (194 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di cipolla bianca in quarti
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (2 cm)
  • 70 g di mandorle pelate
  • 30 g di anacardi
  • 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle integrali

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2356 kJ / 563 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
61 g
Tuk
30 g
Vláknina
8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty