Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 50 g di speck a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di cipolla
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 500 g di pasta secca tipo orecchiette
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Tagliolini alla zucca
1h 20min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Paccheri zucca e salsiccia
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min