Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di speck a cubetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 400 g di zucca a dadini (2x2 cm)
- 100 g di funghi champignon affettati
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 100 g di cous-cous, cottura 5 minuti
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di patate e funghi
20min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Minestra di zucca e riso integrale
1h 20min