Kompatibilní verze
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 30 g di anacardi
- 550 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 pizzico di timo secco
- pepe nero macinato q.b.
- 20 g di pecorino in scaglie q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1827.4 kJ / 436.8 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 68.4 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 299.2 mg
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 Min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min