Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi

Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi

3.1 45 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
  • 30 g di anacardi
  • 550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 1 pizzico di timo secco
  • pepe nero macinato q.b.
  • 20 g di pecorino in scaglie q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 299.2 mg
Protein 13.9 g
Kalorie 1827.4 kJ / 436.8 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 68.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...