Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto al granchio
- 120 g di pane a pezzi
- 80 g di peperone giallo, a pezzi
- 10 g di burro
- 40 g di cipollotto, a metà
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- 40 g di panna acida
- ½ cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 300 g di polpa di granchio
Crema al coriandolo e menta
- 15 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 15 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino verde fresco, senza semi
- ½ avocado, in quarti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- 25 g di crema di cocco, non zuccherata
- olio di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 246 kJ / 59 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone teriyaki
50min
Mousse salmone e aneto
10min
Chips di merluzzo alla birra
1h 5min
Chawan mushi
35min
Tartare al salmone
1h
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Fagottini di granchio
35min
Granchio ripieno
1h 10min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Pecan pie
2h 30min