Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di burro a tocchetti
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino colmo di pepe rosa macinato
Farcitura
- 1000 g di acqua
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 150 g di riso basmati
- 3 uova
- 250 g di scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
Terminare la preparazione
- 900 g di filetto di salmone fresco intero, senza pelle e deliscato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 7 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 300 g di foglie di spinaci freschi, pulite
- 1 uovo
- 200 g di vino bianco
- 400 g di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3545 kJ / 848 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 57.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20 min
Brodetto alla triestina
1h
Mattonella di strüdel
20h
Piccole cassatine al forno
2 godz.
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30 min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1h
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50min
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20min
Cremolata di ricotta e cannella
10 min
Focaccia alle alici
1h 55min