
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di okra fresca (o gombo)
- 1 limone, preferibilmente biologico il succo spremuto fresco
- 300 g di cipolla a pezzi
- 150 g di pomodori a pezzi
- 5 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per servire
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di olio di palma
- 200 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 80 g di foglie di cavolo a listarelle (0.5 cm)
- 50 g di spinaci freschi in foglia a listarelle (0.5 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 15 g di farina
- 1200 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 6 pezzi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 354 kcal / 1481.2 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des rois al limone
2hod. 30min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Tom Yum Kung
30min
Chawan mushi
35min
Crocchette di cozze
10hod.
Mai tai
10min
Zuppa di crostacei e seppie
1hod.
Riso con polpo
1hod. 10min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5hod. 15min
Baccalà alla Soutelo
30min
Marmitako di polpo
50min
Zuppa montanara
1hod.