Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di okra fresca (o gombo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 300 g di cipolla a pezzi
- 150 g di pomodori a pezzi
- 5 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per servire
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di olio di palma
- 200 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 80 g di foglie di cavolo, a listarelle (0.5 cm)
- 50 g di spinaci freschi in foglia, a listarelle (0.5 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 15 g di farina
- 1200 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 6 pezzi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481.2 kJ / 354 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Millecosedde alla calabrese
1h 30min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Madeleine di farina di mais e salvia
35min
Babà napoletano
3j
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 Min
Garam masala (miscela di spezie)
10 Min
Gallette alla fragola
1h 35min
Stufato di foglie di zucca con gamberi
1 Std.
Insalata di alghe wakame, funghi e sesamo
45 Min
Polpette di riso
Žádné hodnocení
Zuppa del golfo
1h 30min
Sorbetto mango e banana
15 Min