Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di okra fresca (o gombo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 300 g di cipolla a pezzi
- 150 g di pomodori a pezzi
- 5 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per servire
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di olio di palma
- 200 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 80 g di foglie di cavolo, a listarelle (0.5 cm)
- 50 g di spinaci freschi in foglia, a listarelle (0.5 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 15 g di farina
- 1200 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 6 pezzi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481.2 kJ / 354 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Mai tai
10 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min