Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frollini integrali
- 120 g di farina integrale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Mousse ai ceci
- 200 g di ceci bianchi lessi
- 80 - 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Mousse alla barbabietola
- 200 g di fagioli cannellini in scatola
- 50 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 80 - 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Mousse agli spinaci e broccoli
- 500 g di acqua
- 400 g di cimette di broccoli
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 228.5 kJ / 54.6 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini capresi
30 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Quenelle salate di carote e mandorle
1j 30 menit
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1j 30 menit
Gazpacho prosciutto e melone
2j 10 menit
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Bignè con tre mousse
2j