Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado

Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado

4.4 891 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Öl
    20 g
  • Rinderhackfleisch
    250 g
  • Avocado reif, in Stücken
    1
  • Joghurt, 1,5% Fett
    50 g
  • Limettensaft
    25 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Sriracha-Sauce
    1 geh. TL
  • Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
    1 Dose
  • Eisbergsalat in Stücken
    250 g
  • Tortilla-Chips grob zerbrochen
    30 g
  • Frühlingszwiebel in feinen Ringen
    1
  • rote Spitzpaprika entkernt, in Ringen
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 1613 kJ / 385 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 6.1 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...