Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 1200 g Galiamelonen-Fruchtfleisch, in Stücken
- 100 g Geflügelfond
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 100 g Parmaschinken, in Scheiben
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1252 kJ / 300 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Kalte Gurkensuppe
15 min.
Gazpacho Andalusia
40min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 15 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 20 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30 min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Gazpacho
20 min.
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min