Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren mit Marsala
20min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Tomaten-Omelette
45 λεπτ.
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 30min
Spargel-Antipasti
40min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30min
Grüne Bohnen anbraten
25 dk
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1sa
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1sa 15 dk
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10p
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 λεπτ.