
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan am Stück
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 471 kcal / 1974 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Tomaten-Margarita
20min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1hod. 30min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1hod. 10min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1hod. 10min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Dry Martini (Casino Royale)
5min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50hod.
Muschelsuppe
40min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min