Pfifferlings-Stullen
TM6 TM5

Pfifferlings-Stullen

4.3 (8 hodnocení)

Suroviny

Ricotta-Schnittlauch-Creme

  • 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
  • 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
  • 250 g Ricotta
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1 Prise Salz
  • 3 EL Schnittlauch, in Röllchen

Pfifferlinge und Fertigstellung

  • 40 g Schalotten
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
  • 30 g Olivenöl
  • 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
  • 6 Prisen Pfeffer
  • 8 Scheiben Graubrot
  • 4 Prisen Salz
  • 40 g Parmesan, am Stück

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1974 kJ / 471 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
45 g
Tuk
21 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty