Pfifferlings-Stullen

Pfifferlings-Stullen

4.2 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

Ricotta-Schnittlauch-Creme
  • Parmesan ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
    30 g
  • Zitronenschale Bio (1 x 4 cm)
    3 Streifen
  • Ricotta
    250 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Salz
    1 Prise
  • Schnittlauch in Röllchen
    3 EL
Pfifferlinge und Fertigstellung
  • Schalotten
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rosmarin abgezupft
    2 Stängel
  • Olivenöl
    30 g
  • Pfifferlinge geputzt, Große halbiert
    300 g
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Graubrot
    8 Scheiben
  • Salz
    4 Prisen
  • Parmesan am Stück
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 19 g
Kalorie 1974 kJ / 471 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...