Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Omelette
45 min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 godz.
Tomato Tonnato
15min
Spanisches Ei im Glas
40min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25min
Grüner-Spargel-Omelette
35min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min