Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 8 Mini Pak Choi (400 g), längs halbiert
- 5 Prisen Salz
- 1 Orange, Bio
- 4 Hähnchenbrustfilets (à 150 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Pflanzenöl
- 100 g Orangensaft
- 50 g Sojasauce
- 100 g Geflügelfond
- 40 g Reiswein (Mirin)
- 3 TL Speisestärke
- 10 g Butter, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1 Std. 20 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Lachs mit Mangosauce, breiten Bohnen und Möhren
1 Std.
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min