Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Sonnenblumenöl
- 5 g Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Eichblattsalat, grün
- 150 g Birnen, reif, in mundgerechten Stücken
- 200 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Nord-Süd-Cocktail
15min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30min
Fenchel-Melonen-Salat
20min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min