
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bergkäse in Stücken
- ½ Bund Dill abgezupft
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Sonnenblumenöl
- 5 g Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Eichblattsalat, grün
- 150 g Birnen reif, in mundgerechten Stücken
- 200 g Räucherforellenfilets in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 211 kcal / 884 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel mit Thunfisch und Zitronen-Vinaigrette
1hod.
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1hod.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Nord-Süd-Cocktail
15min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min