Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Sonnenblumenöl
- 5 g Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Eichblattsalat, grün
- 150 g Birnen, reif, in mundgerechten Stücken
- 200 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 Std.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 Std. 35 Min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10 Min
Ofen-Omelette mit Topping
20min