Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 6 Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Schalotten
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 18-20 Minuten)
- 150 g Weißwein, trocken
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 5 Stängel Zitronenthymian, abgezupft, und etwas mehr zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2523 kJ / 603 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Zucchini
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Steinpilz-Risotto
40 min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min