
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, TK angetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln halbiert
- 5 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 60 g Butter
- 130 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 150 g Mozzarella in Würfeln (1 cm)
- 40 g Weizenmehl, griffig
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz etwas mehr zum Abschmecken
- 100 g Wasser
- 250 g Cocktailtomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL frisches Basilikum gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 599 kcal / 2505 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1252 mg
Ve sbírkách
-
Cookidoo® Österreich serviert 2021 10 recept, Rakousko
-
Cookidoo® Österreich serviert 2023 10 recept, Rakousko
-
Damals. Heute. Für immer. 50 recept, Německo
-
Einfach. Selbst. Gemacht. 234 recept, Rakousko
-
Einfach. Selbst. Gemacht. 290 recept, Německo
-
Einfach. Selbst. Gemacht. 264 recept, Švýcarsko
-
So geniesst Österreich 64 recept, Německo
-
So genießt Österreich 64 recept, Rakousko
-
Zum Erlebniskochen 23 recept, Rakousko
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min