Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Mandeln
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 3 - 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Zucker
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 700 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Bärlauch-Risotto
35 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Zitronenrisotto
30 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min